Cauta si vei gasi

Accesorii si bijuterii handmade

Pentru comenzi si intrebari imi poti scrie la ladybuburuza@yahoo.com. Unele produse vandute se pot reface in urma unei comenzi. In Cernavoda livrarile se fac personal, iar in restul tarii, prin Posta Romana, cu plata la ridicarea coletului. Pentru a vizualiza toate accesoriile, la sfarsitul fiecarei pagini click pe optiunea "POSTARI MAI VECHI", sau poti folosi sectiunea "ETICHETE" de mai jos (stanga).
Ma mai gasesti si pe cel de-al doilea blog http://dincasuta.blogspot.com/. Bine ai venit!

marți, 8 martie 2011

Astept...si astept...

E deja o saptamana de cand am trimis comanda de accesorii de bijuterii, am primit mail de confirmare si pe site zice sa astept si un al doilea mail, pe care-l trimit in ziua in care pleaca coletul. Pe bune, cred ca si din China imi raspundeau mai repede, stateau ei chinezii cu un dictionar de engleza, le lua lor vreo 2 zile...dar raspunsul tot il primeam mai devreme. E vorba de Galeria Creativ. Nu stiu daca a mai comandat cineva, daca isi onoreaza comenzile repede sau nu, dar la mine...se vede ca treaba sta pe butuci.
Intre timp m-am apucat de facut bratari de prietenie, din alea impletite. E o modalitate foarte buna de relaxare si sunt si dragute si am avut ceva succes cu ele.
Mie mi-au placut intotdeauna listele. Mdaaa, daca nu am o lista scrisa la nevoie, mi-o scriu pe creier, doar ca e foarte dezavantajos pentru ca am un creier uituc. De lene nu le scriu, mereu zic ca o sa tin minte.
{TELESHOPPING}Dar acum, de cand am descoperit noul site listography.com, viata mea s-a schimbat. Acum pot face cate liste vreau si nu le voi mai pierde vreodata. Sunt toate in acelasi loc, le scriu la calculator si pot sa fur idei si din listele altora MWAHAHAHAHA!
Mie una imi place, listezi ce vrei tu, faci topuri cu ce ai facut, cu ce vrei sa faci, cu muzica preferta, cu actori. Mai mult te obliga sa faci o lista cand vezi atatea categorii si e frumos sa vezi cate chestii vrei sa faci, de care nu erai constient inainte. Si partea mea preferata la liste e sa tai cate ceva de pe ele, pana cand indeplinesti tot.

Like

Spune NU drogurilor! Asociatia M.A.M.E. Caini - Anunturi adoptii caini