Cauta si vei gasi

Accesorii si bijuterii handmade

Pentru comenzi si intrebari imi poti scrie la ladybuburuza@yahoo.com. Unele produse vandute se pot reface in urma unei comenzi. In Cernavoda livrarile se fac personal, iar in restul tarii, prin Posta Romana, cu plata la ridicarea coletului. Pentru a vizualiza toate accesoriile, la sfarsitul fiecarei pagini click pe optiunea "POSTARI MAI VECHI", sau poti folosi sectiunea "ETICHETE" de mai jos (stanga).
Ma mai gasesti si pe cel de-al doilea blog http://dincasuta.blogspot.com/. Bine ai venit!

joi, 14 aprilie 2011

Bratari impletite (friendship bracelets) VANDUTE (disponibile la comanda pe orice culori si modele)

Asa cum arata si numele (friendship bracelets), bratarile impletite sunt un simbol al prieteniei. Potrivit traditiei se daruiesc intre prieteni si se poarta pana se uzeaza firele sau cad de la sine.
Ce le face atat de interesante este faptul ca pot fi purtate de orice categorie de varsta de la 0 la 114 ani (asta zice google ca e varsta celei mai batrane persoane in momentul asta). Deci, fie ca esti copil, tanar, pensionar sau supercentenar poti purta o bratara impletita sau o colectie intreaga. Imi plac lucrurile care nu fac diferenta intre generatii. Am vazut bratari de prietenie la politicieni, la vedete, la liceeni, la mamici si tatici, la prieteni etc.
Sunt indragostita de ele, sunt unice, au o simplitate aparte si se pot face in cele mai variate modele si culori.

 4 lei - vanduta (model disponibil la comanda in orice culori)

 2 lei

 
2 lei


4 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Like

Spune NU drogurilor! Asociatia M.A.M.E. Caini - Anunturi adoptii caini